Uitbetalingschema

Benieuwd naar het uitbetalingsschema op de Bells on Fire? Je vindt het schema gewoon in het spel zelf, waardoor je dit eenvoudig op kunt roepen. Je krijgt dan een schema te zien bestaande uit een enkele pagina, zodat je heel overzichtelijk kunt zien hoe je een mooie winst bij elkaar kunt spelen. Zorg ervoor dat je de bekende 7’s spaart, net als de BAR symbolen. Je speelt met de Bells on Fire wat dat betreft een reguliere fruitautomaat, zoals je die wellicht ook nog wel kent uit het café. Slaag je erin het scherm vol te spelen met 7’s? Dan win je een enorme jackpot en hoef je misschien wel nooit meer te werken.Zevens en bars op Bells on Fire

Het uitbetalingsschema van de Bells on Fire laat een aantal verschillende symbolen zien, die je een mooie prijs op kunnen leveren. Het gaat allereerst om de 7’s, de sevens van de bekende gokkasten uit bijvoorbeeld het café. De vormgeving van de rode zeven kennen we allemaal, waardoor het geen probleem moet vormen om hiermee een mooi bedrag te winnen. Uiteraard is de Bells on Fire behoorlijk zeldzaam, waardoor het niet altijd mee zal vallen om deze regelmatig op de rollen te laten verschijnen. Wil je wat ervaring opdoen met de Bells on Fire, of zorgen voor een paar mooie winsten? Kies de inzet dan niet meteen te hoog, zodat je ook de sevens regelmatig tegen zal komen.

Het uitbetalingsschema van de Bells on Fire laat daarnaast zien dat je ook met de BAR symbolen een mooie prijs kunt winnen. Slaag je erin 5 van de draaien? Dan kun je rekenen op een behoorlijke prijs, terwijl ook 4 of 3 symbolen je al een mooi bedrag opleveren. Van de 7’s heb je er aan 2 genoeg, in dit geval zal je er minimaal 3 op de rollen moeten draaien. Bovendien dienen de symbolen op de Bells on Fire natuurlijk voor te komen op de actieve winlijnen.

Fruitsymbolen en winst

Dit geldt ook voor de fruitsymbolen, die je in het uitbetalingsschema terug kunt vinden, om naar een mooie prijs toe te werken. Het meest waardevolle fruit is de watermeloen, samen met de blauwe bessen. Ook van deze symbolen heb je er 5 nodig om tot de hoogste prijs te komen, al is het draaien van 3 van deze symbolen voldoende om een mooi bedrag te winnen. Wat dat betreft heb je op de Bells on Fire verschillende mogelijkheden om bedragen te winnen en zorg je er op die manier voor dat je het speeltegoed steeds een beetje verder op kunt laten lopen.

Verder kun je een mooi bedrag winnen volgens het uitbetalingsschema van de Bells on Fire door bijvoorbeeld de sinaasappels, de kersen of de citroenen te draaien. Ze leveren je de laagste uitbetaling op bij 3, 4 of 5 van de symbolen, maar dat neemt niet weg dat je voor een winnende combinatie zorgt.

Uiteraard dienen de winnende symbolen op de Bells on Fire op de actieve winlijnen te verschijnen, waarvan je er in totaal 40 kunt activeren! Het is een van de gokkasten met het grootste aantal winlijnen, waardoor je ervoor kunt zorgen dat je haast iedere ronde een mooie winst bij kunt schrijven. Zorg ervoor dat er van links naar rechts een winnende combinatie ontstaat op de Bells on Fire, om de winst te kunnen innen. Je kunt de uitleg over het spel gebruiken om na te gaan hoe de winlijnen eruit zien, zodat je weet waar de symbolen dienen te verschijnen om hier een mooi bedrag mee te kunnen verdienen.

Wild en scatter symbolen op de Bells on Fire

Tenslotte heb je op de Bells on Fire de mogelijkheid om de scatter en wild symbolen te draaien, zoals je die wellicht ook wel kent van andere gokkasten. De scatter symbolen mogen overal over de rollen voorkomen, mits je er 3, 4 of 5 op het scherm weet te krijgen. De wild symbolen op de Bells on Fire zullen dienst doen als een van de andere symbolen die je nodig hebt, waarbij ze in alles kunnen veranderen, tot aan de 7’s die je nodig hebt voor de hoogste prijzen!