Speluitleg

Wil je de Bells on Fire spelen? Het is een van de populaire gokkasten van Amatic. Je kunt het spel gratis oefenen om het beter onder de knie te krijgen, al verloopt het spel vervolgens zeer duidelijk en zorg je er dus eenvoudig voor dat je na verloop van tijd een mooi bedrag bij kunt schrijven. Benieuwd hoe de Bells on Fire werkt en hoe je deze gokkast kunt spelen? Wij leggen het voor je uit, zodat je kans kunt maken op een mooie winst.Speel het spel

Je kunt de Bells on Fire spelen door allereerst aan te geven welke bedragen je in wilt zetten. Kies je inzet en ga rustig van start, of zorg er aan de andere kant voor dat je meteen kans kunt maken op de hoogst mogelijke prijzen. Vervolgens druk je op START, om met de Bells on Fire van start te kunnen gaan. Indien er een winnende combinatie verschijnt op de rollen zal de winlijn oplichten en komt het tegoed dat je wint er automatisch bij in je speelgeld, je hoeft daar niets voor te doen. Vervolgens kun je een nieuwe ronde starten, op dezelfde manier.

Kom je er tijdens het spelen van de Bells on Fire zelf niet helemaal uit? Je kunt op ieder gewenst moment HELP aanklikken, zodat je een beeld krijgt van het uitbetalingsschema en de winlijnen, om je meer duidelijkheid te verschaffen. Klik je op de symbolen aan de rechterkant naast de rollen? Dan kun je daar direct nagaan hoe je de mooiste bedragen kunt winnen en wat de verschillende symbolen je op zullen leveren. Wat dat betreft wijst de Bells on Fire zich eigenlijk vanzelf en zal je merken dat je de gokkast tijdens het spelen goed onder de knie krijgt.

Gokken op de Bells on Fire

Wil je gokken op de Bells on Fire? Je hebt de mogelijkheid om een speciale gokmogelijkheid te activeren, iets waar je voor het spel voor kunt kiezen. Dit biedt je de kans om de bedragen die je wint nog eens verder te verdubbelen, door in te zetten op rood of zwart. Op het moment dat je een bedrag wint met de symbolen op de Bells on Fire opent zich een nieuw scherm. Je dient dan te voorspellen of de volgende kaart een rode of een zwarte kleur heeft. Je zal eerst je inzet bepalen, al kun je ervoor kiezen om slechts de helft van de inzet te spelen. Op die manier kun je wat risico beperken, maar toch voor een leuke extra winst zorgen. Bovendien zie je hoe de afgelopen 7 kaarten hebben uitgepakt, om een beter idee te krijgen van de kaart die nu waarschijnlijk zal verschijnen.

Kies je voor rood of zwart tijdens het gokken op de Bells on Fire? Dan heb je daarmee de kans om de winst die je net maakte te verdubbelen, waardoor de bedragen die je wint behoorlijk vlot op kunnen lopen. Je kunt bovendien het type kaart kiezen, aan de hand van de harten, ruiten, schoppen of klaveren. Dit betekent dat je nog meer kunt winnen met je inzet, al loopt het risico aan de andere kant natuurlijk ook verder op.

Heb je de keuze gemaakt tijdens het gokken op de Bells on Fire? Dan zal je merken dat de kaart wordt getoond, waardoor je na kunt gaan of je hebt gewonnen en je een leuke extra winst in je account bij kunt schrijven. Heb je een verkeerde voorspelling gedaan? Dan gaat de winst die je net maakte helaas verloren, je zal opnieuw moeten proberen een bedrag bij elkaar te spelen.

Uiteraard kun je gewoon verder blijven gokken, om de bedragen die je bij elkaar hebt gespeeld verder op te laten lopen. Wat dat betreft heb je met de Bells on Fire de mogelijkheid om mooie bedragen aan je account toe te voegen. Tevreden met wat je tot nu toe hebt behaald? Klik dan op COLLECT om het bedrag dat je bij elkaar hebt gespeeld mee te nemen naar de rollen. Je hebt daar de mogelijkheid om het spel opnieuw te starten, door je inzet te bepalen en er via START voor te zorgen dat je van start kunt gaan met een nieuwe ronde op de gokkast van Amatic.