Andere Amatic Gokspellen

Ben je naar de Bells on Fire ook benieuwd naar de andere Amatic gokspellen? Amatic is een bekende ontwikkelaar van spellen in het online casino, waardoor het de moeite waard is om ook de andere spellen een keer uit te proberen. De kans is groot dat je de spellen snel onder de knie zal hebben. Met de verschillende gokkasten kun je wat meer variatie aanbrengen in je spel en zorg je ervoor dat je op een leuke manier kans kunt maken op de mooiste prijzen.Aztec Secret

Een van de andere Amatic gokspellen naast de Bells on Fire is Aztec Secret. Dit is een gokkast waarmee je de beschikking krijgt over 5 rollen, verdeeld over 10 verschillende winlijnen. Het is van belang om toe te werken naar de verschillende Aztek Mask symbolen, aangezien 3 of meer hiervan je een bonus spin op zullen leveren. De Maya kalender voorspelde groter veranderingen in 2012, met deze gokkast kun je zelf gaan ontdekken wat er zou gaan veranderen. Het zijn de bijzondere kleuren en de details van de symbolen van de Azteken die deze gokkast tot een interessante keuze maken, bijvoorbeeld ter afwisseling op de Bells on Fire. Bovendien kun je op de Aztec Secret gokkast op een aantal verschillende manieren winnen.

Slaag je erin om de bonus spins te verdienen? Dan ben je gegarandeerd een winnaar, dus dat is een heerlijk moment tijdens het spel. Zorg ervoor dat je minimaal 3 Aztec Mask symbolen draait en ontvang 5 bonus spins, zodat je daar voorlopig mee vooruit kunt. Tijdens iedere bonus spin wordt er willekeurig een symbool geselecteerd, dat alle posities van links naar rechts op zal vullen. Vervolgens beginnen de rollen te draaien, waardoor je met de gokkast een zeer grote kans op winst maakt.

Beautyfly

Een tweede gokkast van Amatic die naast Bells on Fire zeker de moeite waard is, is Beautyfly. Dit is een gokkast die je meeneemt naar de jungle van de Amazone, waardoor je er in ieder geval kunt rekenen op bijzondere vlinders tussen de bloemen die je er ziet. Je reist naar een prachtige locatie waar je zal merken dat de vlinders je geluk kunnen brengen, dus probeer hen te volgen. Je speelt de Beautyfli op 5 verschillende rollen en je hebt de beschikking over meer dan 50 winlijnen, een ware revolutie binnen de Amatic gokspellen die er beschikbaar zijn.

Slaag je erin om het bonus symbool van de gokkast op de rollen 2, 3 en 4 te draaien? Dan krijg je daar 5 bonus spins voor terug. Tijdens die ronden zullen de extra wild symbolen de gehele rol wild maken, waardoor die bovendien over kan slaan naar de volgende rol tijdens iedere draai. De stacked wild in de vorm van een orchidee zorgt ervoor dat je een grote kans maakt op winst. Wil je even wat anders na het spelen van de Bells on Fire en trek je graag de natuur in? Dan vormt de Beautyfly een uitstekende keuze en zal je daar veel plezier aan beleven.

Billyonaire

Ten derde is het een goed idee om binnen de andere Amatic gokspellen naast de Bells on Fire ook de Billyonaire uit te proberen. Aan de hand van deze gokkast kun je terug in de tijd reizen, naar het Chicago van de jaren ’30. We kennen dit allemaal uit de films en wellicht de musical, waardoor het heerlijk is om daar toe te werken naar de mooie winsten die je er kunt maken. Je speelt de Billyonaire op 5 rollen en je kunt er maximaal 40 winlijnen activeren. Je speelt er als een lid van de billionaire’s club, op zoek naar het grote geld op de Amatic gokkasten.

Het is de Gangster Billy die centraal staat op de Billyonaire gokkast van Amatic. Hij is in dit geval alleen en je komt hem tegen als een scatter symbool op de gokkast. Kom deze 3 of meer keren voor? Dan win je 7 bonus spins, waardoor je een enorme kans maakt op een leuke prijs. Wissel het spel op de Bells on Fire af met deze en de andere Amatic gokkasten, zodat je voor meer dan voldoende variatie zorgt en het leuk blijft om deze spellen te spelen.